Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Serbest Kürsü > Ne-Nedir-Ne Değildir?

Ne-Nedir-Ne Değildir? En çok merak edilen konuların ve güncel bilgilerin harmanlandığı bölüm.


Aura Renkleri ve Anlamları

En çok merak edilen konuların ve güncel bilgilerin harmanlandığı bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Kasım 2023, 12:47   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Soru İşareti Aura Renkleri ve Anlamları

Aura Renkleri ve Anlamları



Yedi katmana sahip olan auranın her bir katmanı farklı bir renk olabilmekle birlikte bu renkler, kişinin duygu durumuna ve fiziksel sağlığına göre değişiklik gösterebilmektedir. Aura renkleri çakralar ile bağlantılıdır. Tonlarına göre farklılık gösterebilen pek çok çeşitli aura rengi bulunur fakat temel renkler çakra renkleri ile aynıdır ve bu renkler çakraların enerjilerini taşır. Bunun yanı sıra aura renginin parlak olması o rengin pozitif özelliklerini taşırken, koyu ve soluk olması ise rengin negatif özelliklerini ortaya çıkarır. En bilinen çakra renkleri aşağıdaki gibidir.

Kırmızı: Kök çakra enerjisine sahip olan kırmızı aura, tutkulu ve yoğun bir enerjiye sahiptir. Kırmızı renkli auraya sahip olanlar materyal dünyanın keyfini sürmeyi seven, korkusuz, cesur ve enerjik kişilerdir.

Turuncu: Sakral çakra ile ilişkilendirilen turuncu aura renginin enerjisi, kırmızı aura ile benzerdir. Yine tutkulu ve cesur bir enerjiye sahip olan turuncu aura, farklı olarak risk almayı seven kişilerde gözlenir. Yaratıcılık, keyif ve duygusallıkla ilişkili olan bu renge sahip olan kişiler genellikle girişken ve bağımsız karakterlerdir.

Sarı: Sarı aura rengi solar pleksus çakra ile ilişkilendirilir. Bu renk, kişinin gücünü, benliğini, kimliğini ve duygularını temsil eder. Sarı renkli auraya sahip kişiler pozitif ve sıcak insanlardır. Entelektüel anlamda da yetenekli olan bu insanlar, öz güveni yüksek ve neşeli kişilerdir.

Yeşil ve Pembe: Kalp çakra ile ilişkili olan yeşil ve pembe auraya sahip olanlar genellikle sevecen ve kibar kişilerdir. Bu insanlar çevrelerine sıcak ve sakin bir enerji yayarlar. Yeşil veya pembe auraya sahip olanlar şifacı ve varlıkları ile huzur yaydığını hissedeceğiniz bireylerdir.

Mavi: Mavi auraya sahip kişiler, tıpkı mavi renkli lapis lazuli, mavi kalsedon, kyanit ve labradorit doğal taşları gibi, iletişim yeteneği ve sezgileri güçlü olan kişilerdir. Su gibi sezgisel ve huzurlu enerjisi ile mavi aura, boğaz çakrası ile ilişkilidir ve genellikle bu auraya sahip insanların psişik yetenekleri gelişmiştir.

İndigo: Üçüncü göz çakrası ile bağlantılı olan indigo renkli auraya sahip insanlar, sezgileri ve empati yetenekleri fazlasıyla gelişmiş, büyük bir ilhama sahip olan kişilerdir. Güçlü ve cesur bir enerjiye sahip indigo aura, zekâsı ile diğerlerine yardım etmeyi ve entelektüel gelişimine katkı sağlayacak mücadeleleri sever.

Mor: Genellikle menekşe moru olarak karşımıza çıkan mor renkli aura taç çakra ile bağlantılıdır. Fiziksel bedenin boyutunun dışında bir bütünlük hissine sahip olan bu aura rengi ve mor auraya sahip olanlar, genellikle mutlu, güçlü ve büyük resmi görebilen kişilerdir. Duygu ve düşünceleri hakkında açık ve dürüst olan bu kişiler, insani meselelerle ilgilenmeyi severler.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlamları, aura, renkleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 21:38.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.