Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Rüya Tabirleri

Rüya Tabirleri Rüyalarınız hayrolsun. Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümdeki konulardan bulabilirsiniz.


Rüyada Erik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyalarınız hayrolsun. Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümdeki konulardan bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Eylül 2023, 15:11   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Rüyada Erik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Erik Görmek Ne Anlama Gelir?



Rüyada erik görmek eriğin zamanında görülmesi ile zamanı dışında görülmesine bağlı olarak değişir. Zamanında görülen erik kazanca ve kaybolmuş şeyin yeniden bulunmasına işaret ederken, zamanı dışında görülen erik sağlık sorunlarına, üzüntüye ve zorluklara işaret eder. Sağlığını yitirmiş bir kişi eğer rüyasında erik yediğini görürse bu onun sağlığına geri kavuşacağına işaret eder. Rüyada görülen erik, kişinin hiç beklemediği ya da aklından geçirmediği bir olay hakkında, çok güvendiği biri tarafından büyük bir şok yaşayacağına işaret eder. Eğer erik yeteri kadar yetişmiş ise huzur ve sevindirici şeyler anlamına gelir. Eriğin dalında görülmesi demek, bolluğa, berekete, kazanca ve rızka işaret eder. Rüyada görülen erik eğer tatlıysa o halde rüya sahibinin eline toplu bir para ya da bir mülk geçecek demektir.

Rüyada Erik Toplamak
Rüyada erik toplamak çok güzeldir. Rüya sahibinin gönlünde yatan dilek ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada Erik Yemek
Rüyada erik yemek hayırlıdır, özellikle de zamanında yenen erik çok güzel şeylere işaret eder. Eğer hasta biri rüyasında erik yerse bu onun şifa bulacağına işaret ederken, her kim ki rüyasında erik yerse her ne derdi varsa ondan kurtulur ve sıkıntılarını geride bırakır.

Rüyada Kırmızı Erik Görmek
Rüyada kırmızı erik görmek dünya malına ve rüya sahibinin gönlünde yatan aslana işaret eder. Rüyasında kırmızı erik gören kişi kazanç elde edecektir ve dileklerine kavuşacaktır.

Rüyada Tatlı Erik Görmek
Rüyada ister yeşil, ister kırmızı, ister kara erik görmek rengi fark etmeksizin rüya sahibinin kazanç, rızık ve mal sahibi olacağı anlamına gelir. Eriği yemek de kısmete ve yaşanacak olan güzel gelişmelere işaret eder. Eğer rüya sahibi işsizse bir iş sahibi olacak demektir.

Rüyada Sepet Dolusu Erik Görmek
Mevsiminde sepet dolusu tatlı erik görmek alınacak büyük hediyelere ve kişinin çok güzel sürprizlerle karşılaşarak moral bulacağına yorumlanır. Aynı zamanda maddi değeri yüksek bir ev veya araba almak, ziynet eşyalarına yenilerini eklemek, para konusunda şansın yaver gitmesi sonucu rahat etmek demektir. Sepetin içindeki erikler ekşi ise ve mevsimsiz görülen bir rüyaysa kişiyi sıkıntıya sokacak kadar bir meblağın elden çıkacağına, hiç hesapta olmayan bir ödeme veya borç nedeniyle can sıkıntısı yaşanacağına yorumlandığı gibi bir hırsızlık olayıyla karşılaşmaya da alamet eder. Özellikle rüya sahibine ait bir eşyanın kaybolması ya da çalınması yüzünden yaşanacak tatsızlığa tabir edilir.

Rüyada Bir Çuval Erik Görmek
Çuvalla erik görmek de mevsiminde ise o sene için kişinin kazancında çok büyük yükselmeler olacağına ve bolluğun, bereketin hiç eksilmeyeceğine, kayıp bir eşyanın ya da geri gelmesine imkansız gözüyle bakılan bir paranın ele geçmesine de yorumlanır. Miras işleri olanların ise mahkemelerden olumlu sonuçlar alacaklarını, mal varlıklarının yakın zamanda gözle görülür şekilde artacağına da yorumlanır. Zamansız görülürse kişiye ikiyüzlü, çıkarcı şekilde yaklaşan kişilerin çokluğuna, etrafta güvenilir insan bulmakta zorluk çekileceğine ve dikkat edilmediği takdirde maddi konularda yaşanacak kayıplar veya yaşanacak hırsızlıklar yüzünden zor günler geçirileceğine de alamettir.

Rüyada Ekşi Erik Görmek
Mevsimsiz ekşi erik görmek kişinin yüzünü güldürmeyen, çok üzülmese de canını sıkan bazı haberler alacağına yorumlanırken, özellikle bayanların çevrelerindeki kişilerin arkasından yaptığı dedikodulara şahit olarak can sıkıntısı yaşayacaklarını, duydukları sözleri içlerine atarak morallerinin bozulacağını ifade eder. Mevsimsiz ekşi erik yiyen kişi evli ise kaynanasıyla arasındaki çekişmeler uzun sürer. Mevsiminde ekşi erik yiyenin geleceği parlak, çalışkan ve zeki bir oğlu olur.

Rüyada Ekşi Erik Yemek
Ekşi eriği mevsiminde yiyen kişinin oğlu olur ve evladının geleceği her zaman başarılarla çevrelenir. Sır tutan, kimsenin işine burnunu sokmayan, sakin ve alçak gönüllü bir eşe sahip olmak demektir. Aynı zamanda evde bereketli günlerin yaşanacağına alamet eder. Mevsimsiz ekşi erik yiyen kişi ise kendisine verilen bir nasihati kulak arkası etmesi yüzünden hata yapar ve bunun neticesinde hoşuna gitmeyen eleştiriler duyar. Aynı zamanda çevredeki kimselerin rüya sahibinin bazı olumsuz yanlarını dillerine doladıklarına da yorumlanır.

Rüyada Erik Kompostosu Görmek
Erik Kompostosu hangi mevsimde görülürse görülsün kişinin huzura ereceğinin ve sürekli aklını karıştıran, düşüncelerini bulandıran meselelerin tamamen çözüme ulaşacağının müjdesini verir. Erik kompostosu yiyenin kızı olur, eğer yetişkin kızı varsa isteyeni çok olur. Göze gelmek, insanların beğenisini kazanmak ve fiziki açıdan herkesin beğendiği biri olmak manasındadır. Erik kompostosu pişirdiğini görenlerin eşleri çok bonkör olur. Sık sık hediyeler alarak mutlu olmak, el üstünde tutulan bir evlilik yaşamak demektir.

Rüyada Erik Reçeli Yapmak
Kırmızı, olgun, mevsiminde görülen eriklerden reçel yapmak hastalıktan kurtularak eski günlerden çok daha iyi olmaya ve her anlamda gönülden geçen dileklerin kabul olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin karşısına kendisi gibi her işi gönülden yapan, iyiliksever insanların çıkacağını ifade eder. Sadık, tatlı dilli, kişinin üzerine titreyen, herkesin beğendiği bir eşe sahip olmak manasına da gelir. Bekar biri erik reçeli yaparsa düğünü dillerden dillere dolaşır ve çok mutlu bir evliliği olur. Mevsimsiz erik reçeli yapan kişiler aceleci davranmak veya büyüklerine danışmadan hareket etmek nedeniyle iş hayatında maddi kayıplar yaşar veya borçlarını zamanında ödemekte güçlük çekerler.

Rüyada Erik Ağacı Görmek
Evinin bahçesinde erik ağacı görmek çok çocuklu, kalabalık bir aileye sahip olmak, evinde sürekli misafirler ağırlamak, herkese gönlü bol şekilde ikramlarda bulunmak demektir. Rüya sahibinin elinin açıklığına ve iyilik konusunda yüce gönüllü olduğuna, sevaplarının çoğaldığına haber verir. Erik ağacı aile birliği ve aile üyeleri arasında her zaman sevgi dolu bağlar olacağı anlamına da gelir.

Rüyada Erik Ağacına Tırmanmak
Rüya sahibinin geçmişinde kalan ama aklından, kalbinden çıkmayan birine duyduğu özleme, bu özlem nedeniyle o kimseye ulaşmaya çalışacağına yorumlanır. Yeniden eski günleri yaşamak istemenin, bunu yaparken bugünü biraz olsun ihmal ederek sevilen kişilerin dikkatini çekecek olmanın alametidir. Melankolik bir ruh hali içine girileceğine dair bilgi veren rüya, sıkıntı duyulan, kişiye rahatsızlık veren bir konudan yakın bir dosta bahsedecek olmaya da yorumlanır. Özellikle çok yoğun ve sürekli seyahat ederek çalışmak zorunda kalan kişilerin yaşadıkları stresten kurtulmak için yeni ortamlara gireceklerini yahut geçmişte kalan kişilerle yeniden görüşerek kendilerini iyi hissetmeye çalışacaklarını tabir eder.

Rüyada Ağaçtan Erik Toplamak
Mevsiminde ağaçtan erik toplamak verilen çabaların boşa gitmediğini görecek olmaya ve her türlü çalışmanın tam karşılığını alarak memnuniyet duymaya yorulur. Maddiyatla alakalı konularda yaşanan endişelerin son bulacağını müjdeleyen rüya, amaç doğrultusunda ilerlendiği takdirde başarının mutlak olacağını, zafer kazanılacağını ve düşmanlarla kolay baş edileceğini bildirir. Olmuş erik toplayanlar yeni bir yaşama adım atarlar. Yeni bir çevreye girmenin ifadesi olduğu gibi, mesleki becerileri ortaya koyup, kariyer planlarına uygun hareket edilecek bir işe başlamak manasına da gelir.

Rüyada Erik Toplarken Düşmek
Kendi bahçesinde erik toplarken düştüğünü görenler yakın çevrelerinde kıskanç ve alttan alta kişiyi çekemeyen, onun başarısız olmasını isteyen birine dikkat çeker. Küçük ama kişiyi rahatsız eden hamleler yapacak olan düşmanların ifadesi olduğu gibi, rüya sahibinin dikkatsizlik ve herkese inanması nedeniyle karşısındaki tehlikeleri son ana kadar fark etmediği için zaman zaman zarar görebileceğini de bildirir.

Rüyada Erik Satmak
Kişinin gönlünde yatan ve her zaman gerçekleşmesini istediği bir hayalinin varlığına, bu hayalin gerçek olması için koşulların yakın zamanda tamamlanacağına yorulur. Müjdeli haberlerin, kişiye sunulacak güzel fırsatların da işaretidir. Aynı zamanda rüya sahibinin zihnini sürekli kurcalayan, meşgul eden bir sorunun tamamen ortadan kalkacağına da yorulur.

Rüyada Erik Almak
Kısmetli olmak ve çok şanslı bir dönem geçirmek demektir. Özellikle mevsiminde olgun, tatlı erik alan kişiler hayallerine tek tek ulaşırlar. Bekarlar için çok iyi anlaştıkları, sevdikleri biriyle evleneceklerini alamet eder. Mevsimsiz görüldüğü takdirde erik alan kişilerin borçları artar ve geçim sorunları fazlalaşır. Maddi konulardaki şanssızlıkların da tabiridir.

Rüyada Hamileyken Canı Erik İstemek
Mevsiminde veya değil, bu rüya genellikle hayra yorumlanır ve rüya sahibinin bir dileğinin gerçek olacağı ile ilişkilendirilir. Yapılan hatalardan hemen dönmek ve ailesinin adına asla zarar gelmeyecek şekilde yaşamak, her hareketini önceden planlayarak ilerlemek manasındadır.

Rüyada Can Erik Yemek
Yeni iş kuranların veya yeni evlenenlerin yaşanan bazı aksiliklerde hemen parlamamaları gerektiğini, olgunlaşmaya ihtiyaçları olduğunu ve hayatı bir müddet akışına bırakmak gerektiğini ifade eder. Güzel başlangıçlara da yorumlanan rüya, her türlü isteğin elde edileceği bir geleceğe sahip olunacağını da müjdeler.

Rüyada Erik İkram Etmek
Sevdiği ve tanıdığı birine erik ikram etmek bu kimseye bir konuda fikir vererek onun daha iyi bir iş yaşantısına sahip olmasına katkıda bulunacak olmaya tabir edilir. Sevmediği birine erik ikram etmek ise bu kişiden gelecek kötü haberlere veya kişi hakkında sarf ettiği kötü sözleri duyarak üzülmeye yorumlanır.

Rüyada Erik Görmenin Psikolojik Yorumu
Hareketli bir hayatın, meşgul bir zihnin ve araştırmacı kişiliğin işaretidir. Rüya sahibinin her yaptığı işte mükemmeli aradığını ve kendisini ifade ederken dikkatli davrandığını, insanların hakkındaki düşüncelerini de çok önemsediğini bildirir. Kendi sorumluluklarının dışında, yaşadıkları çevreye ve sevdikleri insanlara karşı da kendilerini sorumlu hisseden kimselerin hassas kişiliklerine dair bilgi verir.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlama, erik, gelir, görmek, rüyada


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 21:17.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.