Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Rüya Tabirleri

Rüya Tabirleri Rüyalarınız hayrolsun. Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümdeki konulardan bulabilirsiniz.


Rüyada Evi Boyadığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyalarınız hayrolsun. Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümdeki konulardan bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Aralık 2023, 11:14   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Rüyada Evi Boyadığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Evi Boyadığını Görmek Ne Anlama Gelir?



Rüyada evi boyamak, aile yaşantısında meydana gelecek önemli değişikliklerin habercisidir. Evin boyandığı renk yorum için önemlidir. Evini boyayan kimse, beklemediği bir sürprizle karşılaşır ve şaşkınlık yaşar. Açık renklere boyamak haneye gelecek ferah haberlere ve esenliğe yorumlanırken, koyu renkler ise genelde iyiye yorulmaz ve keder duyulacak gelişmelere tabir edilir. Kişi tek başına ev boyuyorsa, büyük bir işe kalkışacak ve zamanla yarışacağı için stres yaşayacak demektir. Kalabalıkla beraber evi boyamak ise, destek görmek, aile içinden birine yardım etmek veya ev almak için aileden maddi yardım beklemek manasına gelir. Bayanlar ev boyadığını görürse, oturdukları evden taşınırlar veya yeni bir ev satın alırlar. Evli erkek için gayrimenkul yatırımı anlamına gelirken, küçük bir evden daha geniş, ferah bir eve geçilerek, daha iyi hayat koşullarında yaşamaya alamettir.

Rüyada Evi Siyaha Boyamak
Kötü haber geleceğine yorumlanır ve moral bozukluğuna sebep olacak durumların içine düşüleceğini bildirir. Evi siyaha boyamak hane içindeki sıkıntılı günlerin de habercisidir. Mutlu günlerini arayacak olan rüya sahibinin, gün geçtikçe evin içindeki geçimsizliğin de artmasıyla beraber depresyona gireceğini, eşiyle arasında sudan sebeplerle sürekli tartışmalar çıkacağını delalet eder.

Rüyada Evi Beyaza Boyamak
Yetişkin kızı olanlar için evlerine gelecek olan görücüye ve aniden düğün hazırlığı yapmaya yorumlanır. Evladının mürüvvetini görecek yaşlı kimselere, torun sahibi olmaya veya ikinci bir evlilik yapmaya da alamettir. Beyaza boyanan ev gelecek iyi haberlerin, kişinin hayatında mutlulukla karşılanacak gelişmelerin, sağlığın ve esenliğin tabiridir. Bekar bayanlar için gelinlik giymek ve mutlu yuvalarında, sevgi içinde yaşamak demektir.

Rüyada Evi Boyamanın Psikolojik Yorumu
Bulunulan ortamdan, yaşanan mekandan veya şehirden uzaklaşmak istemenin, radikal bazı değişiklikler için gün saymanın veya fırsat yakalamayı beklemenin ifadesidir. Rüya sahibinin düzeltmek istediği durumları ve hayatına farklı bir şekilde devam etmek istediğini de bildirir.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlama, boyadığını, evi, gelir, görmek, rüyada


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 20:11.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.