Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Terazi


Terazi Burcu | Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Nisan 2023, 11:05   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Terazi Burcu | Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

Terazi Burcu | Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu

TERAZİ

İlişkilerinizde kaybettiğiniz şefkati toparlama zamanı bu sayede , gerilimi hızla azaltabilirsiniz. Merhamet olmadan saygıyı yeniden kazanmak ve ben merkezli yolunuzu terk etmek imkansızdır. Bu aynı zamanda daha önce gözden kaçırmış olabileceğiniz şeylerin ayrıntılarını da ortaya çıkarır. Hayatınıza daha fazla denge getirmek esastır. Bazen vücudunuzdan çok şey istemek ve beklemek olabilir. Bunun tersi doğrudur: birçok insan haftalarca herhangi bir fiziksel aktivite yapmaz. Orta bir zemine doğru çabalayın. Mayıs 2023'te bir spor salonuna katılmak harika bir başlangıç ​​olacaktır. Eğitmeninizle birlikte, kendi hedeflerinizi hızla belirleyebilecek ve başarabileceksiniz. Şu andan itibaren formda kalmak, sadece düzenli egzersiz ve rutine bağlılık gerektirir. Tamamlayıcı bir strateji olarak, sağlığınızı iyileştirmek için hayatınızı değiştirmek kesin bir fayda sağlayabilir. Bir Terazi olarak romantik bir bağ çok önemlidir. Sonuç olarak, kendileriyle ilgili herhangi bir gurur duygusunu kaybedebilirler. Hayırdansa evet demeyi tercih ederler, bu nedenle romantik bir evlilik teklifine "hayır" demekte zorlanabilirler. Yargıda bulunmak için, Terazi her seçeneğin avantajlarını ve dezavantajlarını sürekli olarak değerlendirmelidir.

Mayıs 2023'te Terazi için Önemli Tarihler

5 MAYIS: Duygusal bağlarınız doğru yönde gelişiyor ve son zamanlarda yaşanan bazı karşılaşmalar canlandırıcı. Bu, diğer kişiyle anlaşmak, safları yakınlaştırmak, taahhütte bulunmak ve birlikte iyi vakit geçirmek için ideal bir zamandır.

13 MAYIS: Zorlu bir günlük rutinin size dayattığı katılığı, çekiciliğinizi kullanarak olayları yumuşatmak ve ev işlerini sorunsuz bir şekilde yönetmek için kullanmalısınız.

15 MAYIS: Çevreniz, enerjinizi ve hizmetinizi takdir ediyor. Sürüklenen müzakereler daha aktif bir şekilde yeniden başlar.

18 MAYIS: Geri tepebilecek her türlü güçlü yaklaşımdan kaçının. Aşkta veya başka bir yerde zor yoldan ziyade sakin bir iletişim yöntemi tercih edin.

23 MAYIS: Gücü veya parası olanlara projelerinizi finanse etmeleri için baskı yapmayın. Bir duvara çarpabilir ve günü hayal kırıklığına uğramış ve hüsrana uğramış bir şekilde sonlandırabilirsiniz.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, aylık, burc, burcu, mayıs, terazi, yorumu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 23:38.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.