Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Genel ve Güncel > Türkiye'den Haberler

Türkiye'den Haberler Ülkemizden son dakika gelişmeleri, en sıcak haberleri bulabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bölüm.


AKP milletvekilinin aracını durdurup kimlik soran polisler meslekten ihraç edildi

Ülkemizden son dakika gelişmeleri, en sıcak haberleri bulabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Haziran 2023, 23:28   #1
Çevrimdışı
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Thumbs down AKP milletvekilinin aracını durdurup kimlik soran polisler meslekten ihraç edildi

AKP milletvekilinin aracını durdurup kimlik soran polisler meslekten ihraç edildi

Alıntı:
CHP’li Ali Mahir Başarır, yaklaşık iki yıl önce eski AKP Mersin milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın aracını durdurup kimlik sordukları için hakaret ettiği iki polisin ihraç edildiğini söyledi. Görevini yapan polislere bunları reva görenler o polislerin ve ailelerinin hakkını yemiş olmuyorlar mı?


2021 yılında, Mersin'de dönemin AKP Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'ın aracının trafik kontrolü sırasında durdurulması sonucunda, iki polis memuru meslekten ihraç edildi.

Bu olayın ardından, Yılmaz'ın trafik polislerine küfrettiği görüntüler ortaya çıkmıştı. Yılmaz, kendisini durduran trafik polislerine "Şerefsiz" diye hakaret etmişti.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında konuyu gündeme getirdi.

Başarır, "Zeynep Gül Yılmaz yargılanmalıydı. Kamu görevlilerine hakaretten yargılanmalıydı" ifadelerini kullandı.

Başarır, basın toplantısında şunları söyledi:
"İki yıl önce vahim bir olay yaşamıştık. Mersin’deki polis, çevirme sırasında bir milletvekili tarafından hakarete uğramıştı. 'Şerefsiz’ kelimesi kullanılmıştı. İki yıldır o polisler açıktaydı. Dün, iki polisin ihraç edildiğini öğrendik. Evet, aslında geçen dönem milletvekilliği görevini yürüten Zeynep Gül Yılmaz yargılanmalıydı. Kamu görevlilerine hakaretten yargılanmalıydı. Ama üzülerek söylüyorum ki Zeynep Gül Yılmaz, bugün milletvekili değil. Bugün o mağdur. Ama iki polisimiz hem hakarete uğradı hem ihraç edildi. Ben İçişleri Bakanlığı’nın bu kararı tekrar gözden geçirmesini ve bir parça mahcubiyet yaşamasını öneriyorum. Hiç kimse bu ülkenin polisine hakaret edemez, ama AK Partiliysen böyle bir özgürlüğün var. Hem hakarete uğratıp hem de ihraç ettirebiliyorsun."

NE OLMUŞTU
2021 yılında AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın, Mersin’in Erdemli ilçesinde aracını çeviren trafik polisine hakaret ettiği anın görüntüsü ortaya çıkmış, görüntüde Yılmaz, polise önce, "Uzaklaş. İçeri çemkiriyorsun, tükürük geliyor" diye kızıyor ve sonra da "Ş…….. bak" ifadelerini kullanmıştı. Edinilen bilgiye göre Zeynep Gül Yılmaz’ı taşıyan otomobil, 18 Temmuz günü, otoyolda ihbar edildiği gerekçesiyle Mersin’in Erdemli ilçesinde durdurulduğu öğrenilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Mersin Valiliği ise polisler hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurmuştu.

AÇIĞA ALINMIŞLARDI
O iki polis memuru, bu olayın üzerine açığa alındı. İl Emniyet Müdürü, "Açığa alındınız. Silahınızı ve kimliğinizi bırakın" dedi. Polisler 2 yıldır görevlerine iade edilmezken, meslekten ihraç edildikleri öğrenildi.
++

CHP'li biri bir polise "lan" dese kıyameti koparıp "polisimin yanındayım, devletimin yanındayım" diyen sözde devletçi ve milliyetçi AKP ve MHP'liler nerede acaba.

Bu son seçim derken bunu diyorduk. Bu halk montaj PKK videolarına kandı, SİHA ve TOGG'a aldandı. Alın size gerçekler !!.

Bu vekil polise hakaret etmişti. Ve görevini yaıp, üzerine hakaret yiyen polisler tekmeyi yiyor. NEDEN ??. Çünkü AKP'ye dokundular !!.



------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
akp, aracını, durdurup, edildi, ihraç, kimlik, meslekten, milletvekilinin, polisler, soran


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 08:26.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.