Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim
 -
Geri Git   ForumAdasi.Com > Yaşam ve Eğlence > Astroloji > Yengeç


Yengeç Kadınına Evlilik Teklifi Edebileceğiniz Ortamlar


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Yeni Cevap
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Aralık 2022, 11:44   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yengeç Kadınına Evlilik Teklifi Edebileceğiniz Ortamlar

Yengeç Kadınına Evlilik Teklifi Edebileceğiniz Ortamlar

Doğum Günü Kutlaması
Sevgilinizin doğum günü partisi yapılacak. Siz de onun bu özel günü vesilesiyle yanında olup, evlilik teklifinizle ona çifte mutluluk yaşatabilirsiniz. O zaman parti başlasın! Kalabalık aile ve arkadaş grubunun teşrif ettiği doğum gününde keyifli müzikler eşliğinde önce bir süre onunla dans ederek romantik bir ortam yaratın. Pasta kesildikten, mumlar üflendikten sonra tebrikler yapılacak. Herkes ona hediyelerini takdim ederken sıra size gelecek. Bu esnada sırrınızı paylaştığınız konukların önünde ona teklifinizi yapın. Mutluluktan gözleri dolacak olan Yengeç kadını muhtemelen evet diyecektir. Evlilik teklifini başkalarının önünde yapmanız kendisini daha değerli hissetmesine ve onu yücelttiğinizi düşünmesine neden olur. Alkışların arasında yüzüğü parmağına geçirirken yakınlarınız ve dostlarınız da mutluluğunuza eşlik ederek sizi tebrik eder. Ona doğum gününde en güzel hediyesini siz vermiş olacaksınız.

Boğazda Akşam Yemeği
Aşkınıza teklifinizi baş başayken sunmak isteyebilirsiniz malum kabul etmeme ihtimali var. Ayrıca kalabalık bir ortamda bunu yanıtlamak için hazır hissetmeyebilir. O zaman kötü sürprizlerle karşılaşmamak adına yalnızken ona açılabilirsiniz ancak bunun için özel bir atmosfer yaratmakta fayda var. Öncelikle Boğazda akşam yemeğine yer ayırtabilirsiniz. Konforlu ve yemekleri güzel bir restoran hoşuna gidecektir. Son yıllarda organizasyon şirketleri evlilik teklifleri için de özel organizasyonlar düzenliyorlar. Belli paketleri olan bu şirketler isteğinize göre ek hizmetler de sunabiliyor. Şöyle ki, fazla gürültünün olmadığı bir mekanda yemekler yendikten sonra, içecekler içilirken ona sürprizinizi yapıp teklifte bulunabilirsiniz. Organizasyon şirketi de bu sırada yanınıza gelerek şampanya patlatabilir, fotoğraflarınızı çekebilir ya da yanlarında getirdikleri kemancıyla sürprizi tamamlayabilir. Yengeç kadınları bunca emek verip gerçekleştirdiğiniz sürprizden çok etkilenecektir.

Göl Kenarında Piknik
Yengeç kadınlarının hayal gücü yüksek olduğu için ona şehir yaşamından uzak, rüyalarını süsleyecek bir ortamda evlilik teklif etmeniz ilgisini çeker. Mesela doğayla iç içe göl kenarında piknik yaparken ona açılabilirsiniz. Bunun için mekanı önceden planlayıp hazırlıklarınızı yapmanız çok önemli. Merkezi yerlerin dışında oldukları için size lazım olacak malzemeleri sonradan temin etmeniz güç olabilir. Özel aracınız varsa piknik için gerekli eşyaları bagaja doldurabilirsiniz. Yiyecek, içecek, örtü gibi malzemeleri hazırladıktan sonra sürpriz için bir organizasyon firmasıyla irtibat kurabilirsiniz. Doğanın renklerinden huzur duyan Yengeçler, göz kenarına geldiğinizde mekanın güzelliğinden büyüleneceklerdir. Piknik esnasında sohbet ederken evlilik teklifinde bulunduktan sonra görevliler devreye girerek ellerinde balonlarla onu şaşırtabilir. Bu güzel anı kameraya çektirip evet cevabını aldıktan sonra yüzüğü parmağına takabilirsiniz.

Tekne Gezisi
Son yıllarda popülerleşen teknede evlilik teklifi bazı hanımların çok ilgisini çekiyor. Özellikle lüks bir teknede yapılması onlara kendilerini daha değerli hissettiriyor. Sürpriz için tekneyi bir yardımcı eşliğinde bir takım malzemeyle donatmalısınız. Masaya süslü şamdanları olan mumlar koyun. İçkiler için kadehleri ve masanın ortasına yerleştirilecek çiçeği unutmayın. Ona eğlenceli bir tekne gezisi yapacağını söyleyip şık bir elbise giymesini önerin. Hazırlıklar bitip tekneye geldiğinizde mekanın süslülüğü hoşuna gidecektir. Panoramik yat turunuz başladıktan sonra önce aperatif bir şeyler alabilirsiniz. Yengeç burcu kadını denizin eşsiz güzelliğinden büyülenecektir. İlerleyen saatlerde masanıza geçerek şehrin ışıkları altında yemeğinizi yiyebilirsiniz. İçkinizi içerken de ona evlilik teklifinizi edebilirsiniz. Rüya gibi bir akşamın sonunda aldığı bu tekliften sonra çok mutlu olacaktır. Evet cevabını aldıktan sonra görevlilerin havai fişekleri patlatmasıyla duygu patlaması yaşayarak anılarından silinmeyecek bir geceye tanıklık etmiş olacak.

Hafta Sonu Tatili
Bütün bir haftanın yorgunluğu üzerinizde ve hafta sonu kız arkadaşınızla kafa dinlemek için ufak bir tatil yapmak istiyorsunuz. İşte ona sürpriz teklif için bulunmaz bir fırsat. Keyfinin yerinde olduğu bir ortamda evet deme olasılığı daha yüksek olacaktır. Bunun için uygun otel ve pansiyonları önceden ayarladıktan sonra sürprizinizi tesislerin görevlilerine de anlatabilirsiniz. Bu sayede hazırlıklarınıza yardımcı olacaklardır. Sabah kahvaltınızı ve öğlen yemeğinizi yediniz, otelin havuzunda da serinledikten sonra akşama hazırlanabilirsiniz. Kız arkadaşınıza yemeğin odanıza getirileceğini söyleyin. İlerleyen saatlerde hazır olduktan sonra otel çalışanlarını arayarak sürpriz için hazırlanmalarını söyleyebilirsiniz. Görevliler oda servisi diyerek geldiklerinde kapıyı sevgilinize açtırın. Ellerinde şarap, konfeti ve gitarla odaya girdiklerinde kız arkadaşınız başta şaşıracaktır. Hemen ardından ona “benimle evlenir misin” diyerek bir kez daha şaşırtın. Cevabından sonra görevliler şampanya ve konfetileri patlatsın. Hepsi bu kadar, mutluluklar.

Tanışma Yıl Dönümü
Yengeç kadınlarına daha geleneksel bir ortamda tanışma yıl dönümünde evlilik teklifi sunabilirsiniz. Ev yaşamına düşkün olan Yengeç burçlarına uygun atmosferi yarattıktan sonra sürprizinizi yapabilirsiniz. Bunun için evinizde gerekli temizlikleri yaptıktan sonra hazırlığa başlayın. Yemek yapma yeteneğiniz varsa en sevdiği yemeklerden oluşan bir mönü oluşturun. Tatlıları ve meyve tabağını es geçmeyin. Masayı da güllerle donatın, bu bazılarına klişe gelse de bu burcun ruhunu okşar. Romantik Yengeç hanımlarını etkilemek için güzel bir aşk filmi DVD’si ayırmak iyi bir fikir olacaktır, film için çerez ve patlamış mısırları ihmal etmeyin. Tüm planlar yapıldıktan sonra eve geldiğinde onu çok şık bir şekilde karşılayın. Ne de olsa önce gözüne sonra ruhuna hitap edeceksiniz. Enfes yemekleri tattıktan sonra mutfaktaki hünerleriniz dikkatinden kaçmayacaktır. Çerezler hazırlandıktan sonra filmi hazırlayıp izlemeye başlayın vurucu sahnelerden birinde filme ara verin. O ne olduğunu anlamaya çalışırken daha nice yıllarımıza diyerek evlenme teklifinizi yapın. Bu romantik atmosferden sonra size cevabı tabii ki evet olacaktır.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı
Yeni Konu Yeni Cevap

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
edebileceğiniz, evlilik, kadınına, ortamlar, teklifi, yengeç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Saat: 07:30.

Forum Bilgileri
Hukuki Aydınlatma Metni
ForumAdası, tüm hakları saklıdır.

Kurucu: Jön TüRk
Forum Sorumlusu: Zeze
Geliştiriciler: Regex & Cry
Tasarımcı: Mango

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Altyapı bilgilerini okuduğunuz vBulletin yazılımı ForumAdası üzerinde lisanslı bir şekilde kullanılmaktadır.
ForumAdası; internet ortamında kullanıcıların içerik üretmelerine, bu içeriklerin de önceden onaya tabi tutulmaksızın yayımlanabilmesine olanak sağlayan bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumAdası üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumAdası üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumAdası yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.

5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumAdası üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kurum ile paylaşılacaktır.